אודות TAU Online- המרכז לחדשנות בלמידה

בניין נזריאן, המרכז לחדשנות בלמידה

המרכז לחדשנות בלמידה של אוניברסיטת תל אביב, בניין נזריאן, רחוב ג'ורג' וייס 40.

לבאים מחוץ לקמפוס- כניסה דרומית סמוך לחניון סמולרש.

לבאים מתוך הקמפוס- כניסה צפונית מאחורי אודיטוריום סמולרש (בין כלכלה למנהלה).

איך מגיעים אלינו?

תחומי הפעילות שלנו:

ערוץ קבלה חדש ודיגיטלי לאוניברסיטה, ללא פסיכומטרי! - ערוץ הקבלה המסורתי מתבסס על ממוצע של ציוני הבגרות + ציון הפסיכומטרי. ערוץ הקבלה החדש (במקביל לערוץ הישן) מתבסס על ממוצע של ציוני הבגרות וציונים של 3 קורסים אקדמיים מקוונים (מוקים) כלומר ללא פסיכומטרי! להרשמה ללא פסיכומטרי, כתבה בדה-מרקר.

הדור הבא של הקורסים האקדמיים המקוונים: מוקים (MOOC) - דוגמא לקורס החדש בנושא וירוסים. בקורסים שלנו יש מעל 700 אלף לומדים מ- 123 מדינות בעולם ודירוג הקורסים שלנו הוא 4.7 מתוך 5. דירוג אוניברסיטה: מקום 23 בעולם. להתחיל ללמוד ללא עלות.

תכנית "תיכון אקדמי מקוון" - התיכונים הטובים בעולם הם תיכונים אקדמיים והם ממוקמים, פיזית, ליד אוניברסיטה (לדוגמא: ליד"ה, ליד האוניברסיטה העברית). במסגרת התוכנית החדשה כל תיכון בישראל יכול להפוך ל"תיכון אקדמי מקוון" (גם ללא קרבה פיזית). המטרה היא שכל התלמידים בשכבה (לא רק תלמידים מחוננים) ילמדו תוכן אקדמי מקוון ע"י המורה המקומי ובמסגרת הלימוד לבגרות (לא חוג אחרי הצהריים). כך הם יפתחו מסוגלות אקדמית. להצטרפות, למאמר מיוחד של מורה מנהריה בתוכנית.

תכנית "עיר אקדמית" - ערים מובילות בחינוך הרחיבו את תכנית "תיכון אקדמי מקוון" לכל התיכונים בעיר בכל השכבות: ט', י', יא'. כלומר, כל התלמידים בעיר לומדים בקורסים אקדמיים כחלק מהבגרות.

משרד החינוך - המפמ"רים לפיזיקה, ביולוגיה והיסטוריה אישרו לשלב את הקורסים במסגרת "למידה משמעותית (30%) או "השכלה כללית". כלומר, התלמידים ילמדו את הקורס במסגרת שעות הלימוד לבגרות ובהובלה של מורה מצטיין.

פלטפורמות למידה - אנחנו פועלים עם 4 פלטפורמות למידה בין לאומיות: Coursera. Future learn . EDX. קמפוס.

מרכז מחקר בנושא מדעי המח והלמידה: Minducate - מרכז משותף לנו ולבית הספר למדעי המח של אוניברסיטת תל אביב. מטרתו: מחקר בין-תחומי בנושא מדעי הלמידה (Neuro-Science of Learning) ​אשר יציע מודלים פורצי דרך ללימוד מותאם אישית (Personalized Education)- כתבה ב-Ynet, כתבה בגלובס, אתר.

קרן השקעות: TAU ED-Tech - אנו בהליכי הקמת קרן השקעות בסטארט-אפים בתחום אד-טק (Ed-Tech) - טכנולוגיות בלמידה. זהו תחום גלובאלי חדש וצומח בעל פוטנציאל כלכלי גבוה. לפרטים נוספים לחצו כאן.

יצירת קשר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>