אודות

רקטור האוניברסיטה לשעבר, פרופ' ירון עוז, בכנס השני לחדשנות בלמידה של אוניברסיטת תל אביב
  • חדשנות כתפיסת עולם
  • החזון החברתי

המרכז לחדשנות בלמידה TAU Online הוקם ב-2013 במטרה ליצירת יזמות וחדשנות בהוראה ולמידה בתוך ומחוץ לאוניברסיטה, והוא פועל כחלק מדקאנט חדשנות בהוראה ולמידה.

כיאה לעוסקים בחדשנות, יזמות היא חלק בלתי נפרד מה-DNA שלנו ואנו מאתגרים את מערכת ההשכלה הגבוהה בישראל באמצעות יוזמות פורצות דרך כגון 'מסלול קבלה מבוסס קורסים מקוונים' המאפשר לראשונה בעולם קבלה על סמך MOOCs בשיתוף המזכירות האקדמית ומרכז הרישום; יוזמת Minducate - תכנית מלגות למחקרים בינתחומיים בנושא מדעי הלמידה בשיתוף בית הספר סגול למדעי המוח; מסלול professional certification ועוד.

במרכז פועלות שלוש יחידות מרכזיות:

1. יחידת הפדגוגיה – מלווה את הפקולטות וסגל האוניברסיטה בעולם החדשנות בהוראה. צוות היחידה להוראה היברידית מקדם תכנון תארים עתידיים, בניית קורסים חדשים ובסדנאות הכשרה להוראה חדשנית ושילוב טכנולוגיה. היחידה אחראית גם על פיתוח קורסים אקדמיים מקוונים MOOCs זוכי פרסים בינלאומיים הנלמדים על ידי סטודנטים באוניברסיטת תל אביב כחלק מהתואר, על ידי תיכוניסטים במסגרת הלימודים בתיכון ועל ידי מיליוני לומדים ברחבי העולם למטרות של קידום קריירה, העשרה ואקדמיה.
  2. יחידת הפקת המדיה – מתמחה במתן פתרונות קריאטיביים לצרכים פדגוגים. לצוות היחידה, אקדמאיים בוגרי לימודים אקדמיים בקולנוע, ניסיון עשיר בעבודה עם סגל אקדמי בפיתוח קונספטים קריאטיביים לצרכי למידה. היחידה מציעה הפקה, צילום, עריכה ועיצוב גרפי של תכני הוראה בודדים (הרצאה, שיעור) וקורסים מלאים.ליחידה יש אולפן חדש הכולל מחשבי עריכה ויכולות גרפיות (אנימציה) המאפשרים להפיק תוצרים איכותיים בזמן קצר ובעלויות נוחות.
  3. יחידת השותפויות – מקדמת פרויקטים ויוזמות עם מגוון שותפים, בתוך ומחוץ לאוניברסיטה לרבות. משרדי ממשלה, חברות פרטיות וציבוריות וארגונים ללא מטרות רווח, היחידה שמה למטרתה לקדם שיתופי פעולה אלו ברחבי הארץ, כמו גם בקרב קהילת החוקרים ואנשי אקדמיה הפועלים בתחום.

איך מגיעים אלינו?

המרכז לחדשנות בלמידה של אוניברסיטת תל אביב ממוקם בשטחה של האוניברסיטה, בניין נזריאן.

לבאים מחוץ לקמפוס: כניסה דרומית סמוך לחניון סמולרש.

לבאים מתוך הקמפוס: כניסה צפונית מאחורי אודיטוריום סמולרש (בין כלכלה למנהלה).

/sites/tauonline.tau.ac.il/files/%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F_0.jpg

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>